BoutiqueChic-Bad-in-Beeld-Complete-Badkamers

BoutiqueChic

Luxe Badkamer Trend in Boutique Chic

Op zoek naar een badkamer waarin je in luxe kunt ontspannen? Neem dan eens een kijkje in onze Boutique Chic badkamer! Deze fraaie badkamer is ingericht volgens de laatste trends en is voorzien van luxe materialen en rijke kleuren. Alsof je in een luxe hotel verblijft, maar wel in jouw eigen huis.

Kom langs in onze badkamer showroom in Goes en ervaar deze Chique Badkamer met een luxe uitstraling tot in detail, bij Bravoure Badkamers.

BoutiqueChic-Bad-in-Beeld-Luxe-Regendouche-Inloopdouche
BoutiqueChic-Bad-in-Beeld-Muurplank-Badkamer
BoutiqueChic-Bad-in-Beeld-Houtlook-Muurtegel-Badkuip

Luxe badkamertrends van vandaag

In jouw nieuwe luxe badkamer kiest je natuurlijk voor een regendouche. Aan het weldadige gevoel van een regendouche kan vrijwel geen enkele normale douchekop tippen. Doordat het leidingwerk is weggewerkt, krijg de badkamer een strakke en moderne uitstraling.

Ook goed voor een luxe uitstraling: een douchewc. Het onderlichaam reinigen met een zachte warmwaterstraal is niet alleen een fijn gevoel, het is ook beter voor het milieu.

Regendouches die zuinig zijn?

Er zijn ook regendouches, waarbij lucht aan de waterstraal wordt toegevoegd, waardoor het waterverbruik niet explosief toe neemt. Meer weten? Vraag het eens gerust aan onze badkamerspecialist en ontdek jouw mogelijkheden.

BoutiqueChic-Bad-in-Beeld-Luxe-Regendouche-Inloopdouche
BoutiqueChic-Bad-in-Beeld-Dubbele-Wastafels

Filevorming bij de badkamerdeur?

Voorkom problemen in de badkamer tijdens de ‘ochtendspits’ en installeer een badkamermeubel met twee wastafels. Deze zijn er al vanaf 100 centimeter, dus ook in een minder grote badkamer is een dubbele wastafel te installeren. Misschien vind je twee vrijstaande waskommen mooier, waardoor de luxe stijl van jouw badkamer nóg verder benadrukt wordt.

Chiq ontspannen in jouw badkamer

Het gebruik van natuurlijke materialen als marmer of terrazzo geven in combinatie met houtlook tegels in warme houttonen een luxe uitstraling. Naast natuurlijk marmer zijn er ook merken die prachtige marmerlook tegels maken, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De tegels met houtlook brengt een warm gevoel naar de badkamer. Bovendien zijn ze onderhoudsarm, waardoor je wel de lusten, maar niet de lasten van een houten vloer hebt.

TIP: Tegels met houtlook zijn ook in luxe houtpatronen verkrijgbaar!

Kom gerust eens langs…

Heb je na het lezen van deze BoutiqueChic badkamer trend voldoende inspiratie voor jouw nieuwe badkamer opgedaan? Neem dan snel contact op met Ba-S badkamerspecialist. Wij zijn de Bad in Beeld badkamerspeciaalzaak voor Zeeland en omstreken. Maak online alvast jouw afspraak. Samen met onze badkameradviseur loop je door de showroom, laat je inspireren en samen gaan we aan de slag om jouw droombadkamer te realiseren.

Kun je niet wachten en wil je nog meer fraaie badkamers zien of inspiratie opdoen? Vraag dan online om ons gratis Ba-s Badkamer Magazine.

BoutiqueChic-Bad-in-Beeld-Badkamer-Luxe-Hout-Style

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen