Een douchewand voor iedere woonstijl

Heb jij thuis een uitgesproken woonstijl? En zie je die ook terug in de badkamer? Of vind je het lastig om tussen alle huidige trends, een stijl te vinden die helemaal bij jouw wensen past? Wij helpen je graag!

Naar aanleiding van onze vier overzichtelijke woonstijlen hebben we een paar tips voor de badkamer erbij gepakt, zodat je overal in huis kunt genieten in jouw favoriete stijl. Met daarbij in deze blog een extra accent op de mooiste douchewanden van Sealskin!

Sfeervol Landelijk

Een sfeervol landelijke badkamer straalt warmte uit door het gebruik van rustieke materialen zoals hout en natuursteen. Dit kun je onder andere terugzien in de tegels aan de muur of aan de vloer. Maar ook de accessoires in de badkamer zorgen voor een heerlijk landelijke sfeer. Een verweerde houten badplank, een ouderwets ogend zeepje of een subtiele plant zijn hierbij echte sfeermakers.

Sommige badkamerontwerpen hebben een knipoog naar vroeger met bijvoorbeeld een bad op pootjes of tegels met een mooi dessin. Deze bijzondere vloertegels zorgen voor een flinke dosis sfeer in een landelijke badkamer. Ook brengt een turquiose blauwe kleur de landelijke sfeer goed naar voren. En wil je daarbij een passende douchewand hebben? Denk dan eens aan een halfronde wand waarbij de oude vormen weer nieuw leven ingeblazen wordt. Of ga juist voor een wand met meer glas en een mooie omlijsting!

BIB_200818_Eendouchewandvooriederewoonstijl_landelijk_2

Sfeervol Modern

De stijl sfeervol modern is helemaal van deze tijd en gaat mee met de laatste woontrends. Er wordt veel gebruik gemaakt van zwarte accenten in het sanitair of de accessoires, maar ook goud en brons horen absoluut bij deze stijl. Die zwarte of gouden accenten worden mooi gecombineerd met de nieuwste trendkleuren, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. Ook zie je de geometrische vormen terug in deze woonstijl. Dat kan in zowel de tegels of in de accessoires.

Een mooi vloerkleed met geometrische vormen, een ronde spiegel en Portugese -of juist rechthoekige- tegels op de muur. De geometrische vormen en de zwarte accenten komen in deze stijl ook goed tot zijn recht in het frame van de douchewand. Met dezelfde accentkleuren als in het overige sanitair heb je een sfeervol moderne badkamer waarbij aan ieder detail gedacht is!

BIB_200818_Eendouchewandvooriederewoonstijl_sfeervolmodern_3

Wil je zelf ook een badkamer die helemaal past bij de rest van je interieur? Of wil je meer weten over de nieuwste douchewanden? Neem dan contact op met Ba-s en bezoek de showroom.

Strak Design

Een strak design interieur kenmerkt zich door de minimalistische indeling. Er wordt vaak uitgegaan van veel strakke lijnen die door de gehele ruimte worden doorgetrokken. Ook wordt er in deze woonstijl weinig gebruikt gemaakt van kleur. Dat zie je in de badkamer helemaal terug. Een badkamer in strak design is namelijk een badkamer zonder al te veel poespas en accessoires. Er wordt veelal gebruik gemaakt van grote tegels in de kleuren wit of grijs.

Wie durft gaat voor donkere accenten. Het sanitair steelt de show en is voorzien van slimme functionaliteiten en de nieuwste high-class materialen. Dit geldt ook voor de douchewanden in deze stijl. De douchewanden kenmerken zich door het gebruik van veel glas en een minimalistisch frame. De kleur van het frame kan mooi doorgetrokken worden in de rest van het sanitair. Zo is er aan alles gedacht in deze minimalistische maar luxueuze badkamer.

BIB_200818_Eendouchewandvooriederewoonstijl_strak_4
BIB_200818_Eendouchewandvooriederewoonstijl_strak_3

Trendy Expressief

Wil je een statement maken met je interieur? En ben je niet bang om een uitgesproken stijl te laten zien? Dan is trendy expressief helemaal wat voor jou! Hier schitteren de laatste eigentijdse trends. Met uitgesproken kleuren en futuristische ontwerpen wordt het interieur vormgegeven. Asymmetrische vormen worden gecombineerd met niet alledaagse kleuren waardoor er een speelse en authentieke sfeer ontstaat.

Douchewanden

Ook passen materialen zoals graniet, koper en messing bijzonder goed in het trendy expressieve badkamerinterieur. Deze duidelijke vormen zie je ook terug in de douchewand. Een doucheframe met duidelijke zwarte lijnen gecombineerd met een bijzondere tegel maakt het extra bijzonder. Deze badkamer is allesbehalve saai!

Wil je meer weten over douchewanden? Maak een afspraak met één van de sanitairspecialisten van Ba-s.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen