Bette

Bij Bette draait het om mens en water. De verbinding tussen staal, glas, vorm, functie en architectuur maakt de producten van Bette uniek én een genot voor het oog. Sinds 1952 produceert het familiebedrijf in Delbrück hoogwaardige, architectonische badkamerelementen van puur natuurlijk, geglazuurd titaanstaal. De variatie in kleur en afmeting maken de oplossingen toepasbaar in iedere badkamer. Het materiaal is dun en licht maar toch buitengewoon duurzaam.

Een unieke badkamer met Bette

Doordat de douchebakken en baden van Bette zijn vervaardigd van extreem hoogwaardig staal, ben je verzekerd van een unieke badkamer. Het bijzonder sterke staal met antislip laag is in elke gewenste vorm te rekken, waardoor ook voor jouw droombadkamer een oplossing op maat mogelijk is.

Door de exclusieve, geheel eigen stijl van Bette zijn producten uit verschillende lijnen perfect met elkaar te combineren en zijn de mogelijkheden eindeloos. Geef jouw droombadkamer vorm!

BetteEve, harmonieus baden met het hoogste ligcomfort

Wil je ook genieten van een bad met het hoogste ligcomfort? Dat kan met de BetteEve baden. Geïnspireerd door de natuur met een zeer fraaie vormgeving. In deze serie van Bette worden organische vormen gecombineerd met elegance.

Het bad lijkt één geheel doordat de binnen- en buitenkant van het bad met elkaar verbonden zijn als een vloeiende eenheid. Alsof de oerkracht van het water het robuuste titaanstaal in miljoenen jaren heeft glad geslepen.

Tweepersoonsbad met een perfecte vorm

Door de ovale vorm van de baden in de BetteEve serie krijgen ze een natuurlijke uitstraling. Alsof je rechtstreeks plaats neemt in een natuurlijke bron. Het bad is door het formaat (180 x 100 cm) heel geschikt voor twee personen. Door de symmetrie in het bad kunnen beide personen hetzelfde comfort beleven.

Ook loopt de organische badrand consistent door en ondersteunt daarmee de armen en het hoofd op een comfortabele manier.

Vlakke design douchebakken van Bette

Bette heeft met de BetteFloor douchebakken een indrukwekkende oplossing voor de douche in het assortiment. Een drempelvrije douchebak die lijkt te integreren met de vloer wordt steeds popluairder en daar hebben ze bij Bette slim op ingespeeld.

En naast dat het prachtig vormgegeven is, levert het ook nog eens andere voordelen op. Zo wordt de douche een stuk ruimtelijker, de kwaliteit is enorm hoog en ook aan veiligheid is gedacht.

De voordelen van de BetteFloor

Doordat de BetteFloor vloergelijk is zijn er geen drempels aanwezig. Dit verhoogt de veiligheid en verkleind het valgevaar. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een onzichtbare antislip laag. Hierdoor is de douchevloer ook zeer geschikt voor senioren of als inloopdouche.

De BetteFloor is verkrijgbaar in meerdere maten en modellen. Of je nu een kleine of standaardformaat douche heeft tot aan een royale douchevloer. Met de BetteFloor collectie heeft een grote keuze aan afmetingen.

Als kers op de taart zijn de douchevloeren -naast de standaard sanitairkleuren- verkrijgbaar in 22 exclusieve matte kleuren.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen