Duravit, wastafels en wastafelmeubels tot design en douche-wc’s

Jouw nieuwe badkamer moet de perfecte plek worden waar je kunt ontstressen en ontspannen. De mooie collectie van Duravit helpt je daarbij. Zij hebben niet alleen prachtig design keramiek, ze hebben ook fantastische ligbaden, slimme closetten en supermooie badkamermeubels. Duravit is innovatief en staat voor kwaliteit en stijl.

Beroemd design

Houd je van strak design of mag het wat luchtiger? Duravit heeft het allemaal. Alle producten zijn stuk voor stuk schitterend. Dat komt onder meer door een intensieve samenwerkingen met bekende designers als bijvoorbeeld Philippe Stark. Als je dat moois combineert met topkwaliteit, ontstaat er iets bijzonders. Ideaal voor jouw unieke badkamer dus! Bovendien kun je alles perfect op elkaar afstemmen. Zo ontstaat eenheid en rust. En zo kun jij extra goed onthaasten.

Volledige badkamers

Een van die pareltjes uit de samenwerking met Philippe Starck is de serie White Tulip. Het is de eerste complete badkamer die Starck voor Duravit ontwierp. Van ligbad tot spiegels is alles geïnspireerd op de tulp (what’s in a name). De lijnen zijn sierlijk en elegant zonder truttig te zijn en de vormen zijn speels op een subtiele manier.

Maar Duravit heeft natuurlijk nog veel meer mooie productlijnen. De D-Neo bijvoorbeeld is lekker strak met rechte lijnen en geometrische vormen. Deze serie past in heel veel verschillende badkamerstijlen. En de verleidelijke Viu is echt superstrak, maar heeft toch natuurlijke vormen.

Gepatenteerde technologie voor ultieme perfectie

Heel bijzonder is de Happy D.2. Deze heeft mooie afronde hoeken die ‘c-shaped’ heten. Het bijzondere hieraan is de technologie die erachter zit. Omdat keramiek een gebakken product is en daardoor nooit helemaal maatvast, is het vaak lastig een wastafel en het bijbehorende meubel perfect in elkaar te laten overlopen. Maar wie houdt van precisie wil dat natuurlijk wel! De Happy D.2 wordt daarom vervaardigd door middel van een speciaal, gepatenteerd proces dat c-bonded heet. Dit proces maakt Duravit de eerste keramiekfabrikant die erin slaagde de lijnen van het meubel écht honderd procent te laten lijnen met een wastafel uit volledig ander materiaal. Strakker dan dit wordt het niet!

Wastafelmeubel

De wastafelmeubels van Duravit zijn buitengewoon mooi en erg elegant. De meeste zijn  beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Er zit dus altijd iets voor je bij. Dubbele wastafel? Is er! Hoogglans? Is er ook en het geeft een briljant effect. Liever satijnglans, dan kan dat eveneens. Door een speciaal lakoppervlak heeft satijnglans als voordeel dat je meubel er heel lang nieuw blijft uitzien.

Reiniging en onderhoud zijn bovendien extra makkelijk door een speciale anti-vingerafdrukcoating. Kies je voor je wastafelmeubel hout? Dan kun je kiezen tussen eiken- of Amerikaans notenhout.

Wastafelmeubel staand

Zo’n wastafelmeubel kan natuurlijk aan de muur worden opgehangen. Ook heel mooi: je wastafelmeubel staand plaatsen. Bijzonder is een ronde wastafel op een keramieken zuil. Er is ook een variant waarbij de zuil tegelijk een kast is: mooi, praktisch én het bespaart ruimte. Kies je voor deze kast, dan kun je naast de kleur van de kast ook die van de planken kiezen. Wil je je wastafelmeubel zwart? Dan is er heel veel keus. Ga bijvoorbeeld voor extra stylish en doe ook de planken zwart. Of zoek qua plankkleur het contrast en laat bijvoorbeeld het wit van de wastafel terugkomen.

Badkamer met bad

Gezegend met een ruime badkamer? Ga dan zeker voor een vrijstaand ligbad. Ze zijn altijd mooi, het voelt altijd luxe en ze zorgen voor een ruimtelijk effect. De keuze in vrijstaande ligbaden is bij Duravit behoorlijk groot. Bijzonder is het ronde ligbad, eveneens uit de White Tulipserie. De meeste ligbaden zijn langwerpig, maar deze eigenwijze dus niet. Apart? Een beetje wel, en dat maakt hem juist mooi. Bovendien is hij door zijn vorm vaak geschikt voor een wat kleine badkamer met bad. Naast deze beauty heeft Duravit echt alle soorten ligbaden die je kunt bedenken. Strak. Recht. Ovaal. Met afgeronde hoeken. Of dus die mooie ronde.

Toiletten, bidets en douche-wc’s

Op zoek naar toilet inspiratie of bezig met de renovatie van je toilet? Ook hiervoor zit je goed bij Duravit. Alle closetten en douche-wc’s zijn namelijk top vormgegeven. Daarbij zitten ze ook nog eens vol slimmigheden. Een daarvan is de HygieneFlush spoeltechniek. Hierbij zorgt een erg stevige spoelstroom door twee openingen voor een sterke reiniging. Ander slimmigheidje is de HygieneGlaze keramiekglazuur, die anti-bacterieel werkt. Wel zo hygiënisch. Voor wie dol is op technische snufjes is de SensoWash douche-wc een leuke. Hij heeft een warmeluchtdroger en… je kunt hem bedienen via een app of afstandsbediening.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen