Jos Haag – Een Tegelreis van meer dan 37 Jaar vol Nuchtere Elegantie

Al bijna vier decennia lang reist Jos Haag door Nederland, op zoek naar de meest karaktervolle keramische wand- en vloertegels. Gedreven door een oer-Hollandse insteek van eenvoudige schoonheid en kwaliteit, heeft Jos Haag zijn sporen verdiend in de wereld van tegels. Met een focus op duurzaamheid en eerlijk vakmanschap brengt dit merk een compacte maar krachtige collectie die past bij de Nederlandse smaak.

Van de werkplaats naar jouw huis

Hun reis heeft hen langs ambachtelijke ateliers en ervaren leveranciers gebracht, verspreid over ons eigen land. Het is op deze plekken waar de nuchtere elegantie van Jos Haag tot leven komt, waar vakmanschap en oog voor detail samenkomen. Hun verzameling omvat niet alleen tijdloze ontwerpen maar ook eigentijdse stukken die geschikt zijn voor elke ruimte in huis.

Solide basis

Van Hun Werkplaats naar Jouw Thuis Het kloppend hart bevindt zich in Nederland, waar ze een solide basis hebben opgebouwd gedurende 37 jaar. Met het hoofdkantoor centraal gelegen, leveren zij dagelijks keramische pracht vanuit hun magazijn direct bij jou thuis. Hoewel ze zelf geen fysieke showroom hebben, kun je de tegels bewonderen en aanschaffen via het uitgebreide netwerk van tegelpartners. Zij delen de passie en presenteren de collectie met dezelfde toewijding waarmee Jos Haag hun tegels selecteert.

Samen sterk

Samen Sterk met Tegelgroep Nederland Het partnerschap met Tegelgroep Nederland stelt hen in staat om klanten een naadloze ervaring te bieden. Samen met experts uit jouw regio kies je de ideale tegels voor jouw project, of het nu gaat om de badkamer, keuken of een andere ruimte in huis. Na de selectie zorgen zij ervoor dat jouw gekozen tegels op de afgesproken datum bij jou thuis worden bezorgd. Zo garanderen zij niet alleen de kwaliteit van hun keramische meesterwerken, maar ook een efficiënte en betrouwbare service.

Ontdek de Wereld van Jos Haag bij Tegelgroep Nederland

De ware pracht en duurzaamheid van hun tegels moet je zelf ervaren. Benieuwd naar hun collectie? Bezoek dan de dichtstbijzijnde Tegelgroep Nederland vestiging. Hier kun je de keramische meesterwerken van Jos Haag van dichtbij bewonderen, voelen en je laten inspireren. De partners staan voor je klaar om te adviseren en samen de perfecte keuze te maken voor jouw leefruimte. Laat je verrassen door de nuchtere elegantie van Jos Haag en maak van jouw thuis een tijdloze blikvanger.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen