Omega Waterontharder

BWC – of voluit Best Water Choice – is niet zomaar een naam in de wereld van waterontharders. Met een kwart eeuw onder de riem heeft BWC zijn expertise gekanaliseerd in het creëren van de superieure Omega waterontharders. Deze waterontharders zijn het toonbeeld van kwaliteit, gebouwd op jarenlange ervaring en innovatie. Als klant geniet je niet alleen van zacht en zuiver water, maar ook van een 100% transparant verhaal waarbij klanttevredenheid centraal staat.

25 Jaar Innovatie en Ervaring

Dertig jaar geleden introduceerden wij als pioniers een compacte waterontharder in Nederland. Maar we kwamen al snel tot de conclusie dat Nederlands water een specifieke behandeling nodig heeft, gezien de unieke samenstelling van onze mineralen. Daarnaast zijn wij, Nederlanders, liefhebbers van compactheid en efficiëntie. Met die gedachte in het achterhoofd ontwikkelden we de Omega waterontharder, volledig afgestemd op de behoeften van de Nederlandse consument.

Veiligheid en Duurzaamheid voorop bij Omega

Water is essentieel voor ons bestaan en bij Omega begrijpen we het belang van veilig drinkwater. Daarom hebben we niet alleen de waterontharder zelf met precisie ontwikkeld, maar ook zorgvuldig onze leveranciers geselecteerd. Of het nu gaat om hars, elektronica of tanks, we werken uitsluitend met de beste toeleveranciers. Onze kunsthars is afkomstig uit Amerika, waar het voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. De Omega waterontharders zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar gaan ook minstens 20 jaar mee zonder dat onderhoud nodig is.

Meer dan een Product: Een Beleving

Of je nu geniet van het zachte gevoel van het douchewater, of het gemak waarmee je apparaten kalkvrij blijven, de Omega waterontharder heeft voor ieder wat wils. Gemak of gezondheid, met Omega ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en 100% kalkvrij water. Het superieure ontwerp van de waterontharder zorgt ervoor dat je er jarenlang zorgeloos gebruik van kunt maken.

Wil je de Omega waterontharder zelf ervaren? Kom langs bij de dichtstbijzijnde Bad in Beeld vestiging en ontdek zelf de voordelen van zuiver en zacht water. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Voel, proef en ervaar het verschil dat Omega maakt.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen