Primabad, het perfecte badkamermeubel

Primabad is een Nederlands fabrikant van badkamermeubelen, gevestigd in Veghel en al vele jaren een toonaangevende speler in de badkamermarkt. Bij Primabad staan ze voor stijlvolle en gebruiksvriendelijke badkamermeubels van een buitengewone kwaliteit. Wanneer je kiest voor Primabad, kies je voor hoogwaardige producten met een feilloze afwerking. Daarbij zorgen de vakmensen van Primabad ervoor dat je het allerbeste badkamermeubel krijgt. Met veel liefde en passie gemaakt.

Bij Primabad zijn ze een kei in het kiezen van een perfecte badkamermeubel voor jouw perfecte badkamer. Voor iedere woonstijl hebben zij een geschikt meubel in het assortiment. En zit -ondanks de ruime keuze- het ideale meubel er nog nét niet bij, dan creëer je die zelf met de Made NL serie. Doordat ze uitsluitend werken met kwalitatief hoogwaardige producten weet je zeker dat je kiest voor een meubel waar je nog vele jaren met plezier van gaat genieten.

Made NL serie – Strak, modern en ongekende vrijheid!

Bij Primabad geven ze de juiste handvatten om tot een prachtig ontwerp te komen, maar ze dagen je ook uit om zelf tot een uniek badkamermeubel te komen. Daar is de Made NL serie perfect voor. Durf buiten de lijntjes te kleuren en te experimenteren met dit badkamermeubel. Met deze serie komen flexibiliteit en functionaliteit perfect samen.

Je kunt gaan voor strakke wastafelplaten, een betonlookblad, een waskom of juist een bak geïntegreerd in het blad, niets is te gek. De klasse van Primabad gecombineerd met de mogelijkheden van maatwerk. Made NL zorgt voor het perfecte meubel.

De Exclusive XL serie – Een meubel met jouw individuele stijl

Wil jij je badkamermeubel jouw individuele stijl meegeven? Dan is de Exclusive XL serie wellicht perfect. Deze goed afgewerkte serie bestaat uit een groot scala aan hoge en halfhoge kasten. Deze zijn te combineren met zes greepuitvoeringen en verschillende bladmogelijkheden. Daarnaast kunnen ze perfect gecombineerd worden met luxe spiegels, spiegelkasten en lampen. Zo zorgen ze er bij Primabad voor dat je altijd jouw badkamermeubel tot in de kleinste details kunt samenstellen.

Dawn serie – Morgenstond heeft goud in de mond

Voor iedereen die opzoek is naar een verfijnd meubel met het gemak van een zeer ruime en diepe waskom hebben ze de Dawn serie. Doordat het blad een dunne en fijne bladlijn heeft ziet dit meubel er zeer elegant uit. De wastafelkasten maken het geheel af met veel extra opbergruimte.

Zo is het meubel niet alleen prachtig om te zien maar ook nog eens erg praktisch in gebruik. Ook hier heb je weer de mogelijkheid om te kiezen uit 5 verschillende greepmogelijkheden. Het blad kan als afwerking in het mat wit, mat zwart of keramiek wit. Zo past het altijd bij de stijl van jouw badkamer.

Coast serie – Stoer en robuust pronkstuk in de badkamer

De coast serie kenmerkt zich door het keramische wastafelblad dat hoog boven de kast uit steekt. Dit geeft direct een stoere look aan dit meubel. Daarbij kun je dit blad combineren met een houtstructuur kast of met één van de vele andere corpuskleuren. Ook hier heb je weer de keuze uit verschillende greepmogelijkheden. Zo kun je dit robuuste pronkstuk weer helemaal naar eigen smaak samenstellen.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen