Over ons

Jarenlange ervaring

Ba-s badkamer- en sanitairspecialist is een jong en dynamisch bedrijf dat voor u het gehele (ver)bouwtraject van uw badkamer of toiletruimte begeleidt. Van advies en ontwerp tot en met de aanschaf en de oplevering. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u soepel door het hele proces heen loodsen. U mag rekenen op een terzake kundig advies, een eerlijke prijs en uitstekende service.

Uw wensen staan centraal bij Ba-s

Ba-s badkamer- en sanitairspecialist stelt úw wensen, ideeën en budget centraal. Samen met u realiseren we een sfeervolle, praktische badkamer die bij u past. Wij denken met u mee. En dat gaat verder dan een kort gesprekje en een rondje door de showroom.

Merkonafhankelijk

Ba-s badkamer- en sanitairspecialist is merkonafhankelijk. Daardoor kunnen wij een breed pakket aan producten aanbieden. Van voordelig en goed tot chic en exclusief, maar zonder uitzondering van optimale kwaliteit. Deze diversiteit stelt ons in staat ook úw individuele ideeën en wensen om te zetten in realiteit.

Kwaliteit, professionaliteit en veiligheid

Ba-s badkamer- en sanitairspecialist werkt alleen samen met gecertificeerde bedrijven. Om die certificering te krijgen en te behouden, moeten ze aan strenge eisen voldoen. Eisen die erop zijn gericht het kwaliteitsniveau van de dienstverlening te bewaken. De certificering betekent voor u dus een garantie voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen